[+R3M4J4 S1B3R | BLOG P3R1B4D1+]

Total Pageviews

./FaceBook

CYB3R CH4T

AUTO PING/POST BLOG KE GROUP GROUP FB



Assalamualaikum

. . .okey
ni admin nak ajar korang camna nak buat sesuatu yang macam kat tajuk tu
btw,jangan lupa follow my BLOG . .ada masalah tanya K ^_^
benda ni maybe ramai yang da tau . dan ramai juga yang masih tak tahu
benda ni bukan seperti autoadd  bagai tu .. yang tu lain.  .yang ni PLUGIN yang fb buat huhu .
have  FUN

mula mula korang pergi kat
link ni https://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/send/


nampak tak dia tulis URL to Send
masukan link blog korang yang berentri atau HOME

pastu tekan HANTAR,ada icon fb tu

KEPADA :: nama group yang korang nak post
MESEJ  :: korang tulis la apa apa pun k untuk menarik pelawat

ok DONE and send jew la. . ok siap
tak payah korang masuk ke dalam group 1 per 1
buat susah dan lambat je






BAWAH NI SENARAI NAMA DAN LINK GROUP BLOGGER


https://www.facebook.com/groups/gengbloggerpahang/
https://www.facebook.com/groups/familyblogger/
https://www.facebook.com/groups/1blogger1ummah/
https://www.facebook.com/groups/pob.malaysia/
https://www.facebook.com/groups/1blogger/
https://www.facebook.com/groups/beawesomeblogger/
https://www.facebook.com/groups/budakbudak.bloggers/
https://www.facebook.com/groups/RakanBlogdotCom/
https://www.facebook.com/groups/133106563436676/
https://www.facebook.com/groups/326452464074352/
https://www.facebook.com/groups/163440503705535/
https://www.facebook.com/groups/GojesBlog/
https://www.facebook.com/groups/124367534306418/
https://www.facebook.com/groups/cretive.blogger/
https://www.facebook.com/groups/bloggerarea/
https://www.facebook.com/groups/213254562088025/
https://www.facebook.com/groups/blogger.terhebad/
https://www.facebook.com/groups/markasblogger/
https://www.facebook.com/groups/CrewBloggerGempax/
https://www.facebook.com/groups/KELABBLOGGERBA/
https://www.facebook.com/groups/213465785335861/
https://www.facebook.com/groups/bloggerklikkers/
https://www.facebook.com/groups/LyssaFaizureen/
https://www.facebook.com/groups/sayaseorangblogger/
https://www.facebook.com/groups/105247899578420/
https://www.facebook.com/groups/kakibloggerwrws/
https://www.facebook.com/groups/kelabblogger/
https://www.facebook.com/groups/kawanblogger/
https://www.facebook.com/groups/152284734820397/
https://www.facebook.com/groups/216265475068403/
https://www.facebook.com/groups/GBM.tengkunizam/
https://www.facebook.com/groups/mbloggerunite/
https://www.facebook.com/groups/163528613696488/
https://www.facebook.com/groups/Fiqblogger/
https://www.facebook.com/groups/myungdae/
https://www.facebook.com/groups/102920023105531/
https://www.facebook.com/groups/182749185099728/
https://www.facebook.com/groups/146866132044701/
https://www.facebook.com/groups/kamiblogger/
https://www.facebook.com/groups/ohhmejuez/
https://www.facebook.com/groups/152914508089577/
https://www.facebook.com/groups/171846512851684/
https://www.facebook.com/groups/wanammal/
https://www.facebook.com/groups/kamibloggermalaysia/
https://www.facebook.com/groups/ammaryasir/


Geng Blogger Bersatu,
CUTE and TOP blogger,
Kami Blogger Malaysia,
Sahabat Blogger
Blogger Tegar
Kami Si Blogger (Official) KSB
Kami Budak Beblog :D
KOMUNITI GILA BLOG
Kami Budak Blogger
Kelab Blog 1 Malaysia

=========================================2

Diari Sahabat Blogger
Blogger
blogger
MALAYSIAN BLOGGER UNITE
Geng Blogger Malaysia
Dunia Blogger
SEMBANG BLOGGER
Kawan Blogger
Kelab Blogger

==========================================3

Kaki Blogger : We wrote. We Share.
KAMI BLOGGER!
sAya se0rang bLoggEr
Ex-Tream Blogger
Blogger Klikkers
I'm A Blogger !
KELAB BLOGGER
Crew Blogger Gempax
1Blogger
Markas blogger

===========================================4

Blogger terhebad ~!
Kids Bloggie
BLOGGER AREA(Ini tempat K.I.T.A semua yang punya)
Creative Blogger
Blogspotdotcom
Cool & Steady Blog
KONGSI LINK BELOG
JOM BLOGWALKING..!!
Kawan Bloggers
Rakan Blog

==================================================5

Budak Budak Bloggers
KAMI Blogger
my etech9[dot]com BLOGGER PING!
Komuniti 1 blogger 1 ummah
Family Blogger
GENG BLOGGER PAHANG






READMORE
 
Reactions: 

~muhasabah iman~





feeling alone??
----->Innallaha M'ana...(sesungguhnya Allah bersama kita)

...
wishing something??
----->Man Jadda Wa Jadda...(sesiapa yang berusaha,dia akan berjaya)

missing somebody??
----->Ma Fi Qolbi Ghairullah...(tiada dalam hatiku melainkan Allah)


saw evil or do evil??
----->Inni Akhafullah...(sesunguhnya aku takutkan Allah)


~muhasabah iman~

READMORE
 
Reactions: 

SW34T LIF3


READMORE
 
Reactions: 

BACKTRACK R2

 SELAMAT SEJAHTERA

 okey. . admin share yang ni je la ya. .  .ttg tUTO nak guna. . . sila google web yang lain k
PIS yO!




Untuk pilihan GNOME, 32-bit, ianya bersaiz dalam lingkungan 2.52GB, sedia untuk dimuat turun sama ada melalui pautan terus atau Torrent.



Dalam versi ini, selain penambahbaikan bugs, ia juga turut memuatkan tools
tambahan yang baru sebanyak 42 tools dan menggunakan kernel 3.2.6 yang telah diubahsuai.



Antara tools baru yang telah ditambah ialah:



arduino bluelog bt-audit dirb dnschef dpscan easy-creds extundelete findmyhash golismero goofile hashcat-gui hash-identifier hexorbase horst hotpatch joomscan killerbee libhijack magictree nipper-ng patator pipal pyrit reaver rebind rec-studio redfang se-toolkit sqlsus sslyze sucrack thc-ssl-dos tlssled uniscan vega watobo wce wol-e xspy



Jika anda menggunakan BackTrack versi sebelumnya dan ingin menaik taraf tanpa melakukan pemasangan semula, sila gunakan repository berikut:



    echo "deb http://updates.repository.backtrack-linux.org revolution main microverse non-free testing" >> /etc/apt/sources.list

    
    apt-get update

    
    apt-get dist-upgrade

Perlulah diingatkan kembali kepada para pemula diluar sana, bahawa BackTrack ialah sebuah sistem operasi Linux yang sangat lengkap. Ia bukan HANYA digunakan untuk menggodam WiFi seperti mana yang selalu diuar-uarkan di dalam blog lain
READMORE
 
Reactions: 

V1SU4L B4S1C

hye .. . Assalamualaikum . .. huhuhu .. okey






Microsoft Visual Basic .NET ni adalah sebuah alat untuk mengembangkan dan membangun aplikasi a.k.a software yang bergerak di atas sistem .NET Framework, dengan menggunakan bahasa BASIC. Dengan menggunakan alat ini, para programmer dapat membangun aplikasi Windows Forms, Aplikasi web berbasis ASP.NET, dan juga aplikasi command-line. Alat ini dapat diperoleh secara terpisah dari beberapa produk lainnya (seperti Microsoft Visual C++, Visual C#, atau Visual J#), atau juga dapat diperoleh secara terpadu dalam Microsoft Visual Studio .NET. Bahasa Visual Basic .NET sendiri menganut paradigma bahasa pemrograman berorientasi objek yang dapat dilihat sebagai evolusi dari Microsoft Visual Basic versi sebelumnya yang diimplementasikan di atas .NET Framework. Peluncurannya mengundang kontroversi, mengingat banyak sekali perubahan yang dilakukan oleh Microsoft, dan versi baru ini tidak kompatibel dengan versi terdahulu.



Trial : http://www.microsoft.com/visualstudio/en-us/products/2010-editions/visual-basic-expressKeygen : 2KQT8-HV27P-GTTV9-2WBVV-M7X96

haaa. . . .admin ada share tentang cara nak buat software free forever ever kan . .. guna laa. . .

trial-software-forever-ever
READMORE
 
Reactions: 

AYAM GEDEK GEDIK

Assalamualaikum .. .  . . apa khabar?
khabar baik. . .
sihat tak?
sihat ~~~!!!

ORait
macam biasa,entri malam2 . .maxcam ni admin suka merapu je

ni admin nak tanya la sikit,berkaitan tajuk kita la tu. .
korang ase nanti korang berhenti makan ayam tak?hehehe. . .
admin nak warning la awal-awal

JANGAN ADA YANG FOBIA PULAK BILA DA BACA ENTRI ADMIN 
              TENTANG AYAM  NI YA



okey .. sebelum aku nak start tentang benefit dan unbenefit makan ayam
ni la. . . aku nak korang tau



AYAM DA buat DEMOstrasi kat kIta semua
dorang da mula boikot kita

AYAM BERSIH  3.0




daripada satu akhbar melaporkan setelah seekor BAPAK BAMAK ayam ditemu RAMAH
dorang mengatakan,susah susah dorang kuarkan AIR MANI,
untuk lahirkan zuriat,sedap sedap jew korang makan telur
dan zuriat dorang
. . .secara auta nya berjuta juta manusia
suka makan ayam betul tak?

ALKISAH LA TERSEBUT NYA DORANG DA SAMA-SAMA SETUJU JIKA
DAH BERNAFSU SANGAT<>DORANG NAK BERONANI


wakakaka. . .sian.  . .

okey back to TOPIC,

UNBENEFIT korang makan ayam KFCIH,SEMEKDItu semua. .. aku rase tu ayam
yang disuntik hormon pembesaran,beracun kot kalau makan banyak banyak
maybe korang tak rase lagi.ni salah satu faktor KEGEMUKAN DEeeBAB
kat MALAYSIA TAU tak?

korang yang kerap memakan daging ayam kini perlu
lebih berhati-hati berikutan kadar hormon yang tinggi pada haiwan itu
boleh mengakibatkan pelbagai komplikasi kesihatan FAHAM?tak adik adik. .
nak selamat makan ayam KG la. . .



ni sedikit sajian tok korang . .harap korang kenyang la ya


























hehehe lapar ya sayang??wahahaha. . .

orait. . .
BENEFIT dia. . ayam ni ada lemak dan karbohidrat bagai bagai tu . .
budak budak BIO tau la pasal ni
daging ayam boleh bekalkan korang TENAGA yang banyak
^_^
untuk beraksi,macam lam iklan BISKUAT TIGER tu
tapi yang ni AYAM faham .. ?faham tak mak cik,pak cik??

NASIHAT AKU,kurangkan makan ayam .. makan banyak ikan K sayang?

jangan lak aku kata jangan makan telur ayam,korg p makan telur lain lak
aniaya haiwan lain. .. . btw yang penting TELUR yang ada pada 1 SPESIS
manusia tu .. korang jangan jadikan hidangan utama lak PARAH DA tu otak korang. .

huh . .macam xda telur lain nak makan.  .wkakakaka


TRY TO CHANGE YOURS HABIT
READMORE
 
Reactions: 

TRIAL SOFTWARE FOREVER EVER



HEHEHE. . .HALOoOo . . gENG
ni benda lama da. . . okey nih nak share trick tentang
camna nak guna trial software untuk jangka masa yang panjang
^_^ peace YO













Kebanyakkan mesti sudah menyedari kewujudan tool ini dan
tak kurang juga bagi yang belum lagi mengetahuinya.


Kebiasaannya pasti anda selalu mendownload daripada
 sumber internet apa sahaja jenis software. Malangnya,
kebanyakkannya merupakan trial saja dan hanya bertahan untuk tempoh 30 hari sahaja (kebiasaanya).
Jadi dengan adanya  tool ini, kita boleh "memanjangkan" lagi jangka masa hayat "tempoh percubaan" itu daripada 30 hari menjadi 3 tahun contohnya. Menarik bukan?



Tool Utility bersaiz kecil ini dikenali sebagai Run As Date.
Didapati dalam dua pakej sama ada 32bit atau pun 64bit.
Sila rujuk dibahagian read me selepas mendownload.









PANDAI PANDAI LA KORANG YA,TAK JADI LINK TU
                          SILA GOOGLE loL
READMORE
 
Reactions: 

PELANGI INDAH

 HAI~~!!!
macam biasa.
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera
hari admin nak citer pasal pelangi ..  sains ok
^_^


Pelangi merupakan salah satu pemandangan indah yang jarang kita lihat. Jika dilihat,
bentuk pelangi seperti busur di langit biru yang muncul kerana pembiasan dari
sinar matahari ketika hujan Kira-kira di mana ya pelangi boleh terlihat?
Biasanya:::

pelangi boleh dilihat di daerah pegunungan
ketika mendung

ketika hujan baru berhenti turun.



hehehe . . macam mana pula nak hasilkan pelangi sendiri??
hehehe.  .. nih nak kongsi trick budak budak nih . . .

mula mula korang sediakan paip,wayar,dan bahan mentah utama iaitu air
. .
hah apa lagi,time mendung,korang sembur jew air tu
maka akan timbul la pelangi macam ni












btw. . ni trick khas untuk lelaki pulak,pempuan jangan try. . .
mesti tak jadi punya la. .
hehehe.  .lelaki ada alat yang boleh keluarkan pelangi tau
HAH. . yang laki,korang tau tau la kan . .apa nak buat
TRICK dia sama di atas,benefit dia jimat air ke .
hehe  . .
tapi admin tak jamin BERAPA WARNA yang akan keluar nanti
TERLEBIH ke kurang ke . . .ntah la.



SEMOGA BERSERONOK DENGAN SAINS
              SAINS ITU INDAH

READMORE
 
Reactions: 

UNLIMITED CELCOM BB SURF









1. Download ultrasurf 9.5
link :  http://ultrasurf.us/support.html

2. Dah download... Open la...


3. Dah Open,ok pilih ''option'', untick ''start ie automatically at start''.




4. Pastu turun bawah, click proxy setting, n then tick ''direct used ultra surf ''...

    kemudian exit..



5. Dalam browser yang korang guna tu, pergi kat "option" - "connection", set manual proxy 127.0.0.1 dengan port 9666




6. Sekarang connect 3G modem...ataupun jika anda mempunyai USB broadband maxis,atau mane2,masukkan je simkad celcom korang.Ade rezeki dapat lah.hehe



7. Dah connect, run ultrasurf 9.5, tunggu sampai dia cakap "successfully connected to server"


* Jika anda tak dapat connect guna ultrasurf tu. Sila Guna langkah ke-2 ini.



1. Dalam Ultrasurf  - "Option" - "Proxy Setting" - "Manual Proxy Setting" - "Proxy Host" 10.128.1.242 "Proxy Port" 8080 - Ok - Close ultasurf - lepas tu open balik



* Kalau tak boleh jugak


2. Bukak UltraSulrf balik - "Proxy Setting" - tick "Direct use ultrasurf"


Sekarang dah boleh open browser yang telah di set manual proxy tadi, confirm boleh surf, youtube dan download walaupun credit prepaid celcom bb dah habis.


PERHATIAN!!
 Jangan try benda ni masa kredit simcard tengah ada/banyak sebab ADMIN tak jamin dia tak tolak kredit, tapi kalau kredit simcard dah abis, tak dak masalah
READMORE
 
Reactions: 

./Blog Spam

My Blog List