Total Pageviews

./FaceBook

CYB3R CH4T

UDANG DISEBALIK BATU

Assalamualaikum .. Selamat SEjahtera kaliaN

apa khabar.  .. kali ni. . entri aku tentang udang yang ditemubual
apa kehe nya?
akibat dari sikap2 pelajar yang bodoh . . bukan pelajar jew la
sesiapa yang terburu buru dan suka bertindak terburu buru tu
akan di pangil otak udang

UDANG ADA OTAK KE TAK?

diakibat baru je sedekad a.k.a bulan ni la. ..
kita dikejutkan BAHAWA Udang telah mendapat 8A dalam PMR

LEH CAYA KE?PANDAI PANDAI LA KORANG FIKIR ya . .



Udang ketika ditemubual oleh media selepas mendapat keputusan cemerlang dalam PMR
walaupun dikatakan otak udang(BODOH + TIADA OTAK )
sebelum beliau turun ke laut untuk tunjukan result pada mak bapak dia . . .
hah . .MAK!! BAPAK !!! dia. . . !!!







ni antara perbualan beliau yang sempat saya dapatkan dari ONANIMOUSE

CAPCAI::tahniah encik udang,apakah rahsia udang yang xda otak dapat 8A?
UDANG::KEPALA HOTAK KO BERJAMBUL,err kita live ke?hehe.  . .ni berkat doa mak bapak saya la
       . .  .  saya pun x pasti,err. errr. . xda OTAK saya nak pikir benda2 remeh macam ni ..

CAPCAI::(-_-) memang sah ko takda otak. . .
UDANG::TRolOloLOlOlo . .. . . (sambil terjun ke laut ngan gaya rama2 nak makan BOntOT)

MORAL OF THE STORY

rezeki siapa yang jangka,kan?kan terkan kan . .. . kan korang?betul tak,
tak semesti nya apa yang kita nampak sekarang
akan kekal selama lama nya. . . ^_^
mungkin akan berubah . .
bergantung pada kita dan arus peralihan masa


^_^

ta daa. . . . . .

DONT TENGOK BOOK PADA COVER NYA

./Write Down By : Amirul Asyraf ~ Welcome Here And Enjoy My Post

.> UDANG DISEBALIK BATU ./Root By Amirul Asyraf @ Wednesday, 26 December 2012. ./Terima Kasih Di Atas Kunjungan Anda. ./Spam : 0 ./Spammer: ./Domain : UDANG DISEBALIK BATU
 
Reactions: 

0 comments:

./Blog Spam

My Blog List