Total Pageviews

./FaceBook

CYB3R CH4T

TRIAL SOFTWARE FOREVER EVER



HEHEHE. . .HALOoOo . . gENG
ni benda lama da. . . okey nih nak share trick tentang
camna nak guna trial software untuk jangka masa yang panjang
^_^ peace YO













Kebanyakkan mesti sudah menyedari kewujudan tool ini dan
tak kurang juga bagi yang belum lagi mengetahuinya.


Kebiasaannya pasti anda selalu mendownload daripada
 sumber internet apa sahaja jenis software. Malangnya,
kebanyakkannya merupakan trial saja dan hanya bertahan untuk tempoh 30 hari sahaja (kebiasaanya).
Jadi dengan adanya  tool ini, kita boleh "memanjangkan" lagi jangka masa hayat "tempoh percubaan" itu daripada 30 hari menjadi 3 tahun contohnya. Menarik bukan?



Tool Utility bersaiz kecil ini dikenali sebagai Run As Date.
Didapati dalam dua pakej sama ada 32bit atau pun 64bit.
Sila rujuk dibahagian read me selepas mendownload.









PANDAI PANDAI LA KORANG YA,TAK JADI LINK TU
                          SILA GOOGLE loL

./Write Down By : Amirul Asyraf ~ Welcome Here And Enjoy My Post

.> TRIAL SOFTWARE FOREVER EVER ./Root By Amirul Asyraf @ Wednesday, 26 December 2012. ./Terima Kasih Di Atas Kunjungan Anda. ./Spam : 0 ./Spammer: ./Domain : TRIAL SOFTWARE FOREVER EVER
 
Reactions: 

0 comments:

./Blog Spam

My Blog List