Total Pageviews

./FaceBook

CYB3R CH4T

PELANGI INDAH

 HAI~~!!!
macam biasa.
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera
hari admin nak citer pasal pelangi ..  sains ok
^_^


Pelangi merupakan salah satu pemandangan indah yang jarang kita lihat. Jika dilihat,
bentuk pelangi seperti busur di langit biru yang muncul kerana pembiasan dari
sinar matahari ketika hujan Kira-kira di mana ya pelangi boleh terlihat?
Biasanya:::

pelangi boleh dilihat di daerah pegunungan
ketika mendung

ketika hujan baru berhenti turun.



hehehe . . macam mana pula nak hasilkan pelangi sendiri??
hehehe.  .. nih nak kongsi trick budak budak nih . . .

mula mula korang sediakan paip,wayar,dan bahan mentah utama iaitu air
. .
hah apa lagi,time mendung,korang sembur jew air tu
maka akan timbul la pelangi macam ni












btw. . ni trick khas untuk lelaki pulak,pempuan jangan try. . .
mesti tak jadi punya la. .
hehehe.  .lelaki ada alat yang boleh keluarkan pelangi tau
HAH. . yang laki,korang tau tau la kan . .apa nak buat
TRICK dia sama di atas,benefit dia jimat air ke .
hehe  . .
tapi admin tak jamin BERAPA WARNA yang akan keluar nanti
TERLEBIH ke kurang ke . . .ntah la.



SEMOGA BERSERONOK DENGAN SAINS
              SAINS ITU INDAH

./Write Down By : Amirul Asyraf ~ Welcome Here And Enjoy My Post

.> PELANGI INDAH ./Root By Amirul Asyraf @ Wednesday, 26 December 2012. ./Terima Kasih Di Atas Kunjungan Anda. ./Spam : 0 ./Spammer: ./Domain : PELANGI INDAH
 
Reactions: 

0 comments:

./Blog Spam

My Blog List