Total Pageviews

./FaceBook

CYB3R CH4T

AYAM GEDEK GEDIK

Assalamualaikum .. .  . . apa khabar?
khabar baik. . .
sihat tak?
sihat ~~~!!!

ORait
macam biasa,entri malam2 . .maxcam ni admin suka merapu je

ni admin nak tanya la sikit,berkaitan tajuk kita la tu. .
korang ase nanti korang berhenti makan ayam tak?hehehe. . .
admin nak warning la awal-awal

JANGAN ADA YANG FOBIA PULAK BILA DA BACA ENTRI ADMIN 
              TENTANG AYAM  NI YA



okey .. sebelum aku nak start tentang benefit dan unbenefit makan ayam
ni la. . . aku nak korang tau



AYAM DA buat DEMOstrasi kat kIta semua
dorang da mula boikot kita

AYAM BERSIH  3.0




daripada satu akhbar melaporkan setelah seekor BAPAK BAMAK ayam ditemu RAMAH
dorang mengatakan,susah susah dorang kuarkan AIR MANI,
untuk lahirkan zuriat,sedap sedap jew korang makan telur
dan zuriat dorang
. . .secara auta nya berjuta juta manusia
suka makan ayam betul tak?

ALKISAH LA TERSEBUT NYA DORANG DA SAMA-SAMA SETUJU JIKA
DAH BERNAFSU SANGAT<>DORANG NAK BERONANI


wakakaka. . .sian.  . .

okey back to TOPIC,

UNBENEFIT korang makan ayam KFCIH,SEMEKDItu semua. .. aku rase tu ayam
yang disuntik hormon pembesaran,beracun kot kalau makan banyak banyak
maybe korang tak rase lagi.ni salah satu faktor KEGEMUKAN DEeeBAB
kat MALAYSIA TAU tak?

korang yang kerap memakan daging ayam kini perlu
lebih berhati-hati berikutan kadar hormon yang tinggi pada haiwan itu
boleh mengakibatkan pelbagai komplikasi kesihatan FAHAM?tak adik adik. .
nak selamat makan ayam KG la. . .



ni sedikit sajian tok korang . .harap korang kenyang la ya


























hehehe lapar ya sayang??wahahaha. . .

orait. . .
BENEFIT dia. . ayam ni ada lemak dan karbohidrat bagai bagai tu . .
budak budak BIO tau la pasal ni
daging ayam boleh bekalkan korang TENAGA yang banyak
^_^
untuk beraksi,macam lam iklan BISKUAT TIGER tu
tapi yang ni AYAM faham .. ?faham tak mak cik,pak cik??

NASIHAT AKU,kurangkan makan ayam .. makan banyak ikan K sayang?

jangan lak aku kata jangan makan telur ayam,korg p makan telur lain lak
aniaya haiwan lain. .. . btw yang penting TELUR yang ada pada 1 SPESIS
manusia tu .. korang jangan jadikan hidangan utama lak PARAH DA tu otak korang. .

huh . .macam xda telur lain nak makan.  .wkakakaka


TRY TO CHANGE YOURS HABIT

./Write Down By : Amirul Asyraf ~ Welcome Here And Enjoy My Post

.> AYAM GEDEK GEDIK ./Root By Amirul Asyraf @ Thursday, 27 December 2012. ./Terima Kasih Di Atas Kunjungan Anda. ./Spam : 0 ./Spammer: ./Domain : AYAM GEDEK GEDIK
 
Reactions: 

0 comments:

./Blog Spam

My Blog List